SAG Deutschland
Taal

Wij zijn er al, waar anderen nog onderweg zijn  

Bohlen & Doyen - krachtige partner in de energie-, en industriesector.  

Laatste nieuws

  • Geslaagde praktijktest met LNG als brandstof 

    meer 

in Duitsland en Nederland

Fotogalerij

bekijk onze actuele projectfoto's

Fotogalerij

Bohlen & Doyen en SPIE SAG in Nederland

Bohlen & Doyen is in Duitsland al meer dan 50 jaar een grote service provider en realisatie partner voor energie infrastructuur: gas, elektra, water, telecommunicatie, stadsverwarming, petrochemie, offshore installaties en duurzame energie. We zijn een onderdeel van SPIE SAG, een gespecialiseerde design- engineering en technologie dienstverlener voor de energie markt.

Vanuit onze hoofdvestiging in Meppel bieden we deze kennis en ervaring aan op de Nederlandse markt. We combineren Duitse technologische marktleiderschap en innovaties met Nederlandse pragmatiek, flexibiliteit en de kennis van zaken, die alleen een lokale onderneming goed kan invullen.

Gemeenschappelijke know-how voor onze klanten

Onder "producten en diensten" vindt u een uitgebreid overzicht van ons aanbod, met diverse unieke specialistische oplossingen: van kabels en leidingen in ondiep water tot geavanceerde detectie van gaslekkage (Gascam).

Onder "onze benadering" kunt u lezen hoe we kwaliteitsborging, HSSE , moderne systematiek, geavanceerde contractvormen en betrouwbare partnerschap invullen.


Contact

Bohlen & Doyen GmbH

Hauptstraße 248
26639 Wiesmoor

Deutschland


Tel: +49 4944-301-0
Fax: +49 4944-301-130