SPIE SAG Deutschland
Taal

We doen wat we beloven.  

Bohlen & Doyen - een sterk presterende en betrouwbare partner voor de energiesector.  

Downloads

Bohlen & Doyen biedt een bijzonder breed portfolio aan producten en diensten.
De producten en diensten die we NU ook in Nederland aanbieden zijn op deze website kort beschreven. Een aantal interessante diensten, die we in Nederland snel op vraag KUNNEN bieden hebben we bovendien kort aangestipt. U kunt op die plekken in de tekst doorklikken naar de uitgebreidere beschrijvingen op de internationale website (Duits en Engels). 

Maar er is nog veel meer geschreven informatie beschikbaar. Hieronder vindt u een overzicht van de Duitstalige brochures. U kunt deze informatie hier selecteren en direct downloaden. Wij houden dan automatisch bij welke informatie de interesse van Nederlandse klanten heeft. Wij e-mailen u een paar dagen later vanuit de Nederlandse vestiging om te zien of u nog vragen heeft, en wat we verder voor u kunnen betekenen.

Heeft u direct vragen over de downloads of wil u graag nog meer informatie ontvangen, dan kunt u natuurlijk ook altijd zelf direct contact met onze Nederlandse vestiging opnemen! Wij zijn u graag van dienst!

Bedrijf

Bohlen & Doyen bedrijfsbrochure

Alles wat u over ons zou moeten weten. Beknopt en in een oogopslag in onze bedrijfsbrochure.


 

Bohlen & Doyen servicehandboek

Onze service begint met het eerste contact met de klant en eindigt nooit. Hier kunt u kennis nemen van de details van onze brede dienstenportefeuille.


 

Bohlen & Doyen bedrijfslogo - in kleur


Bohlen & Doyen bedrijfslogo - zwart/wit

Constructie

Service

    Installatiebouw

    Offshore

      Tankstations