SPIE SAG Deutschland
Taal

Een breed pallet
voor een wereld
vol energie.  

Bohlen & Doyen is zowel een projecten organisatie als een continue dienstverlener.  

Laatste nieuws

  • Geslaagde praktijktest met LNG als brandstof 

    meer 

in Duitsland en Nederland

Fotogalerij

bekijk onze actuele projectfoto's

Fotogalerij

De kracht van Bohlen & Doyen

Al meer dan 50 jaar is Bohlen & Doyen GmbH een betrouwbare dienstverlener en partner voor energie, communicatie en industrie infrastructuren. U vindt onze vestigingen, met meer dan 1700 medewerkers, verspreid over geheel Duitsland. Onze kracht en succes ligt in de kennis en inzet van onze mensen, en het gebruik van de beste technologie.

Volledige service voor het gehele netwerk

We zijn een van Duitslands grootste multidisciplinaire dienstverlener (service provider) voor distributie netwerkbedrijven (gas, elektra, water, warmte, communicatie) en industrie. Planning, engineering, realisatie, storingsoplossing en onderhoud worden efficiënt gecombineerd. De gehele technische dienstverlening wordt zelfstandig 24*7 uitgevoerd op basis van prestatie contracten! Met specialistische diensten zoals meterdiensten, volledig pijpleidingbeheer, geïntegreerd mechanisch -, elektrisch - en instrumentatie onderhoud, gascam (gaslekdetectie), realisatie en onderhoud van gastankstations, geurservice, en digitale documentatiediensten.

Energie infrastructuur bouwen

Wij zijn een van de meest ervaren en succesvolle aannemers van grote projecten, voornamelijk kabels en leidingen en de daarbij horende installaties. Daarbij is de kennis en beheersing van het gehele proces doorslaggevend.

Voor installatiebouw bieden we uiterst moderne productiefaciliteiten. We zijn gespecialiseerd in gasdruk meet- en regelstations. We bouwen en onderhouden ook installaties en stations voor CNG en LNG.

Op land en onder water

De combinatie met waterbouw is uniek voor het realiseren van leidingen en boringen in ondiep water. Een jong team biedt creatieve oplossingen. Naast gespecialiseerde schepen, pontons en sleepboten omvat ons materieelpark ook hydraulische graafmachines en hijskranen, heimachines, rammen en damwandconstructies. Apparatuur met satellietsturing voor onderzeese graafmachines is eveneens beschikbaar voor baggerwerk.

Wat en hoe

Voor Bohlen & Doyen gaat het om twee dingen: wat we presteren, en de manier waroop. Wij willen uw vertrouwen verdienen, door kennis, ervaring, maar ook door visie, duidelijke methodiek en transparantie. Wij zoeken naar oplossingen, waarbij de klant, de leverancier, de partners, de omgeving en de maatschappij welvaart. Maak een afspraak en we vertellen u graag hoe we dat gaan doen!