SPIE SAG Deutschland
Taal

Energie
voorzieningen gedegen en innovatief.  

We zijn zowel een project organisatie als een continue dienstverlener.  

Producten en Diensten

We richten ons op een brede dienstverlening, die onze klanten in alle opzichten kan ontzorgen. Bij alle activiteiten staan kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie centraal.

We ondersteunen de gehele product levenscyclus: van design en engineering tot realisatie en onderhoud. We bieden daarvoor een team van ervaren en goed opgeleide mensen in Nederland. We groeien snel, maar dat gaat nooit ten koste van deze kwaliteiten. Onze mensen werken met bewezen processen en met leidende technologie, waarvan een belangrijk gedeelte in onze Duitse vestigingen is ontwikkeld of geoptimaliseerd.

Binnen de hoofd categorieën (pijpleidingen, kabels, installaties en distributie netwerken) vindt u interessante product uitbreidingen. Bijvoorbeeld: voor pijpleidingen bieden we naast ontwerp, bouw en onderhoud ook leidinginspectie, kathodische bescherming, aanleg en onderhoud voor pijpleidingen in ondiep water, pijpleiding beheer etc. 

Uniek

Daarbij kunt u ook aantal unieke diensten vinden, die we op basis van onze schaalgrootte hebben kunnen ontwikkelen. Zoals de aanleg van gastankstations, het ontwikkelen van verbeterde hoogspanningsmasten, het toevoegen van geur aan reukloze gassen, of een geheel onafhankelijk ontwikkeld systeem voor “smart grid” functies van laagspanningsnetwerken.

Hebt u vragen hierover of heeft uw bedrijf uitdagingen die we hier niet benoemen? Neem dan Contact op, want wij kunnen vaak meer dan we hier op deze website beschrijven.

Contact

Bohlen & Doyen GmbH

Hauptstraße 248
26639 Wiesmoor

Deutschland


Tel: +49 4944-301-0
Fax: +49 4944-301-130

Email: info@bohlen-doyen.com
www.bohlen-doyen.com